Промоција регионалних акција цивилног друштва на западном балкану

Jun 3, 2023 | Aktuelno

Организација цивилног друштва Институт за истраживање корупције Кареја из Панчева, у сарадњи са још две организације посвећене борби против корупције на Западном Балкану: Организацијом за демократију, борбу против корупције и достојанство – ÇОХУ Приштина и Албанским центром за економска истраживања АЦЕР Тирана, завршила је пројекат „Промоција регионалних акција цивилног друштва на Западном Балкану“ (Promoting Collaboration Between Civil Society Actors in the Fight Against Corruption). У оквиру пројекта извршено је истраживање на тему корупције и рада локалних самоуправа Смедерево, Драч и Липљан.

Заједнички налази и препоруке организација цивилног друштва које учествују у овом пројекту биће представљене на регионалној конференцији (онлајн) 06.05.2023. у 11:00 часова. Учешће је могуће уз претходну регистрацију на Зом платформи, линк: ОВДЕ.

Ова активност се одржава у оквиру пројекта: „Промоција регионалних акција цивилног друштва на Западном Балкану“, кофинансираног од стране Фонда за Западни Балкан и Европске Уније.