неколико речи

О корупцији

Добро дошли на сајт антикорупцијске организације цивилног друштва.

Посвећени смо проблему корупције, посебно њеног најопаснијег вида – политичке корупције. Како нема успеха ни у једној делатности без знања, овде ћемо на то указати и покушати да је сервирамао као на тацни. Биће то едукација на занимљив начин. Трудићемо се да великом базом знања, података и информација привучемо пажњу.

Ова ће страница бити сајт за себе, као мала word / pover point / video библиотека о корупцији. Тачније скица како замишљамо библиотеку будућности о корупцији. Иако сматрамо да нема библиотеке док се не осети мирис књига, и спокој који пружа поглед на бескрајни низ књига на полицама.

Једног дана, надамо се и библиотеци у физичком облику, са рафовима пуним кљига, столовима и столицама на којима ће седети љубитељи знања у папирном облику.

И овде истичемо да је најопаснији вид корупције – политичка. Њој је све посвећено, чак и знање које се односи на „неполитичке корупције“.

Историја – настанак корупције и садашњост корупције, ће бити два поглавља ове странице.

Корупцију ћемо посматрати и са аспекта различитости узрокованих подрчујем на коме се испољава, у Србији, на западном Балкану, Европи и другим континентима.

На крају, ако желите да дате свој допринос уређењу ове странице, можете да нам се јавите
са својим предлогом.